Календар світової серії ендуро 2018


Календар гонки EWS 2018 вже анонсований, і хлопці здорово постаралися з пошуком місць для проведення етапів. Одним з наймальовничіших трейлів буде, швидше за все, траса в Словенії (фото вгорі). Стежка пройде по кордону з Австрією і зачепить територію нового парку Petzen, який знаменит своєю широкою і гладкою паркової трасою, можливо найдовшою в Європі.

1 етап: La Barnechea, Chile

Тут нас чекають зачаровуючи висоти Анд, місячні пейзажі і неймовірно багато пилу, вяку можна провалюватися на десятки сантиметрів. Відео з гонки обіцяють бути приголомшливими.

2 етап: Manizales, Colombia

Перший етап (пролог) – міський. Вуличні траси самі драйвові.

3 етап: Olargues – Montagnes Du Caroux (південь Франції).

Тут будуть камені і технічно складні ділянки. Традиційний французький трейл, що сказати, будемо дивитися)
 

4 етап: Словенія та Австрія: Jamnica і Petzen.

Перший день планується в Словенії, другий випадає на Австрію. В Австрії очікується гонка по найдовшим спец-ділянкам які тільки були в історії EWS. Здається, вони збираються перебити гонку на трейл Top of the world з Вістлера.

І нарешті вишенька в торті – підземний перегін. Шикарно! З нетерпінням чекаємо захоплюючих гонок з нестандартним рельєфом)

 

5 етап: La Thuile, Italy

Тут EWS був уже два рази і рельєф місцевості гонщикам вже знайом. Відмінні альпійські траси на великій висоті, зелені поля і засніжені вершини. Буде трохи холодно як для червня, а так само очікується бруд, через велике скупчення річок, які іноді протікають по трасі. В цілому картинка змагання вимальовується досить мальовнича.

6 етап: Whistler, Canada

Вістлер, Кранкворкс, гадаю тут все зрозуміло)
  

7 етап: Ainsa Sobrabre, Spain

Організатори вирішили повернутися і дати рейдерам знову відчути шикарні Трейл цього місця. Два роки тому, тут проходив один з найкрутіших етапів.

До речі підйомника до траси не буде.

8 етап: Finale Ligure, Italy

Фінал відбудеться в Італії. Тут і тепло і пальми і шикарні локації. Гонщикам і глядачам точно сподобається.